Wil je een ontspannen shoot waarin het beste van jezelf/jullie naar boven wordt gehaald? Kijk dan hieronder naar het overzicht met shoots die te boeken zijn. Uiteraard is hiervan af te wijken in overleg. Stuur gewoon even een berichtje onderaan deze pagina met jouw vraag of idee! 
Omdat ik wil dat de beelden bij jou/jullie passen, zijn de shoots ontspannen en ongedwongen. We nemen de tijd zodat we elkaar ook leren kennen. Samen een creatief avontuur in met als resultaat beelden waarin je jezelf herkent, dat is mijn doel!
S E E   Y O U   S O O N !
P o r t r e t  |  € 125,-
Gewoon een mooi portret van jezelf om trots op te zijn of als verrassing voor je geliefde. We zoeken een mooie plek uit en maken daar mooie beelden die bij jou passen. De sessie zal ongeveer 1 - 1,5 uur duren. Je ontvangt een mooie serie foto's van minimaal 15 foto's binnen ongeveer 2 - 4 weken na de sessie.

C O U P L E  |  € 199,-
Jullie moment vast laten leggen op een geweldige locatie? Dit kan een voor jullie speciale of favoriete plek zijn of een plek die we samen hebben uitgezocht. Een ongedwongen en romantische sessie. Zie het als een avontuur en een uitje voor jullie tweeën. De sessie zal ongeveer 1,5 - 2 uur duren. Jullie ontvangen een mooie serie van minimaal 20 foto's binnen ongeveer 2 - 4 weken na de sessie. Om jullie moment ook te kunnen delen met je familie en vrienden, zullen de foto's gepresenteerd worden in een mooie online gallery. 
EXTRA: 1 professionele afdruk van 20x30 cm!
L i t t l e  G r o u p  |  € 245,-
Liefdevolle, grappige en enigszins gekke momenten in een ontspannen setting als gezin of misschien juist als vriendinnen/vrienden. In een alledaagse situatie of juist op jullie favoriete plek of tijdens een wandeling door de natuur. We zullen een activiteit plannen waar ik bij aanwezig zal zijn om iedereen in ongedwongen setting vast te leggen. Vooral veel fun dus! 
De sessie zal ongeveer 2 uur duren en is voor maximaal 4 personen. Jullie ontvangen een mooie serie foto's van minimaal 20 foto's binnen ongeveer 2 - 4 weken na de sessie. Om optimaal na te genieten met elkaar, zullen de foto's gepresenteerd worden in een mooie online gallery. 
EXTRA: 1 professionele afdruk van 20x30 cm!
_______________________________________________________
What's in it? 
○ Nauwkeurige selectie en professionele nabewerking van de beste foto’s. Tijdens de shoot leer ik je/jullie kennen en door jarenlange ervaring weet ik hierdoor de beste foto's eruit te halen. Ik lever dus niet alle en geen onbewerkte foto’s van de shoot.
○ Tijd en creativiteit van de fotograaf. Denk hierbij aan tijd die, buiten de shoot zelf om, wordt gestoken in het afstemmen van wensen, locatiescouting, selecteren, nabewerking, verzenden enz. enz.
○ Digitale bestanden in hoge resolutie geschikt voor groot formaat afdrukken.  
○ U krijgt de uiteindelijke (bewerkte) foto’s, altijd ook in webresolutie/grootte voor gebruik op internet, zoals op Facebook of andere social media.
- - -
De prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten op Walcheren (Zeeland). Daarbuiten vraag ik een reis(tijd)kostenvergoeding van € 0,25 per gereden kilometer.
Op alle reportages zijn de algemene voorwaarden van Joran Looij Photography van toepassing.
_______________________________________________________
|  BOEK NU  |
klik hier, Vul  het formulier in en ik neem contact met je op
_______________________________________________________
Back to Top