Shoots

Wil je een ontspannen shoot waarin het beste van jezelf/jullie naar boven wordt gehaald? Waarin je gewoon jezelf kunt zijn?
Kijk dan hieronder naar het overzicht met shoots die te boeken zijn. Uiteraard is hiervan af te wijken in overleg.
Omdat ik wil dat de beelden bij jou/jullie passen, zijn de shoots ontspannen en ongedwongen. We nemen de tijd zodat we elkaar ook leren kennen. Samen een ontspannen sessie met als resultaat beelden waarin je jezelf herkent, dat is mijn doel!
S E E  Y O U  S O O N !
 
 

P o r t r e t

Be your inner self

Een mooi portret van jezelf om trots op te zijn of als verrassing voor je lief. Of foto's voor je portfolio als model. Zolang het gaat om pure beelden is alles mogelijk. We zoeken een mooie plek uit en maken daar mooie beelden die bij jou passen en waar je jezelf in herkent.

De sessie zal ongeveer 1,5 - 2 uur duren. Je ontvangt een mooie serie foto's van minimaal 15 foto's binnen ongeveer 2 - 4 weken na de sessie.

€ 125,-

C o u p l e

Just love

Jullie liefde vast laten leggen op een mooie locatie? Dit kan een voor jullie speciale of favoriete plek zijn of een plek die we samen hebben uitgezocht. Een ongedwongen en intieme sessie waarin jullie liefde op de eerste plaats staat.

De sessie zal ongeveer 2 - 2,5 uur duren. Jullie ontvangen een mooie serie van minimaal 25 foto's binnen ongeveer 2 - 4 weken na de sessie. Om jullie moment ook te kunnen delen met je familie en vrienden, zullen de foto's gepresenteerd worden in een mooie online galerij.

€199,-

L i t t l e G r o u p

Happy together

Liefdevolle, leuke en enigszins gekke momenten in een ontspannen setting als gezin of misschien juist als vriendinnen/vrienden. In een alledaagse situatie of juist tijdens een wandeling door de natuur. We zullen een activiteit plannen waar ik bij aanwezig zal zijn om iedereen in ongedwongen setting vast te leggen. Vooral veel fun en spontaniteit dus!

De sessie zal minimaal 2 uur duren en is voor maximaal 4 personen. Jullie ontvangen een mooie serie foto's van minimaal 25 foto's binnen ongeveer 2 - 4 weken na de sessie. Om optimaal na te genieten met elkaar, zullen de foto's gepresenteerd worden in een mooie online gallery.

€ 245,-
BOEK NU

What's in it?

– Nauwkeurige selectie en professionele nabewerking van de beste foto’s. Tijdens de shoot leer ik je/jullie kennen en door jarenlange ervaring weet ik hierdoor de beste foto’s eruit te halen? Ik lever dus niet alle en geen onbewerkte foto’s van de shoot.
– Tijd en creativiteit van de fotograaf. Denk hierbij aan tijd die, buiten de shoot zelf om, wordt gestoken in het afstemmen van wensen, locatiescouting, selecteren, nabewerking, verzenden enz. enz.
– Digitale bestanden in hoge resolutie geschikt voor groot formaat afdrukken.
– Je krijgt de uiteindelijke (bewerkte) foto’s, altijd ook in webresolutievoor gebruik op internet, zoals op Facebook of andere social media.
De prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten op Walcheren (Zeeland). Daarbuiten vraag ik een reis(tijd)kostenvergoeding van € 0,25 per gereden kilometer.
Op alle reportages zijn de algemene voorwaarden van Joran Looij Photography van toepassing.